Nu ska jag kolla på filmen Juno :)

Jag ska berätta vad som hände igår.
Först var vi på Ängby badet. Vi var jag, mamma, moster, kusin Gina, mammas kompis, hans tjej och hennes barn som var där men vi solade mest för det var Iskallt i sjön. Efter att vi vart där i några timmar åkte jag och mamma hem för sen så åkte alla som var på stranden plus många fler hem till mammas kompis, vi hade så himla roligt!


Idag så vaknade jag klockan 11:00 ungefär, lagom tid till att åka till stranden:) Jag fixade i ordning mig och sen åkte jag och mamma till stranden, eller Huvudsta Badet om man säger så. Där så mötte vi mammas kompis Malin, hennes kusin, man och hennes barn Olivia som jag var med :) Vi hade jjätte kul och roligt ihop.
Sen när vi skulle åka, åkte vi först till Rusta i Barkaby där vi skulle köpa solskyddsfaktor, för vi har ingen:/  , men det fanns ingen, menmen. Efter åkte vi till Media Market där vi skulle försöka hitta en bra kamera till mamma och hon köpte en jätte fin brun kamera(bild nedanför).  Jahapp nu sitter jag här i soffan och har börjat städa mitt rum och lite annat och ska sätta på en film, JUNO heter den. Jag har faktiskt sett den förut på bio men kommer inte ihåg allt, men den var väl bra? :)

-Mammas kamera, PUSS O KRAM!

Ska till stranden now

Har precis fixat mig men ska till stranden och sola och kanske bada lite? Jag kommer ta lite bilder. Puss o hej.

Mikael Jacson 1958-2009


..

Nu snart så ska jag åka till hem till moster och så ska vi grilla! Jag har inte skrivit nu på några dagar för jag har varit jätte sjuk, och är fortfarande.. Men jag kan berätta lite vad som hänt. I Söndags så åkte jag hem till en kompis som jag skulle vara hemma hos tills på tisdags kväll typ. Men på tisdags morgon mådde jag inte speciellt bra och frös så himla mycket så efter lunch åkte jag hem och har vart sjuk sen dess. Jag är så himla sur att det har vart så fint väder och jag bara har suttit inne i mörket:( menmen. Idag har jag mått lite bättre och mamma och jag åkte in till stan och skulle kanske handla nått litet bara. Min kusin Gina skulle också dit och hon kom bara efter en stund. Vi hade jätte mysigt där i alla fall, vi fikade och åt lite lunch på Coffe House men nu e jag hemma.

Asså det är så himla synd att MIKEAL JACKSSON dog inatt:'(
 


Ska ducha nu för ska till moster med mamma och gina sen efter, kramar Linn. (ni får bilder på kläderna sen)

Home, away, home...

Heeej, idag kom hem från landet idag, där vi firat midsommar. Vi åkte i torsdags och kom hem idag, det har vart så himla kul! När vi var vid midsommar firandet så finns det massa med lotter och såklart köper jag några lotter. Mamma köpte också några sen så var jag mycket med min kusin gina och några av hennes kompisar. Når vi kom tillbaka till mamma och moster så sa mamma att hon vunnit en GLASSMASKIN! hahha lite överglad kanske men nu ska jag göra glass här hemma!

Nu så har jag packat kläder Igen, hahah, för jag ska hem till min kompis Elin och sova där till på tisdag eller onsdag då jag kommer hem igen. Det ska bli jätte kul att sova över hos elin, och det ska bli kul för det ska typ bli 25 grader i början av veckan så det är kul:)

KRAM LINN :D



- Jag och min kusin Gina :D

 
- Det e jag :)



HEJDÅ:D

Kalas hos Olivia

Heeej, idag när jag vaknade imorse så duschade  jag och tvättede håret. Sen så fixade jag i ordning mig för min kompis Olivia fyllde 13 år idag, så jag åkte iväg till Solna C med mamma och köpte en present till henne. Det blev en mörklblå nessesär med ljusblå blommmönster på, och i så hade jag lagt ett rosa glittrande "Depend-nagelack", en body lotion och en dusch gelé eller vad det nu heter:) När jag kom hem till henne så var Vicki och Krirre(kristin) redan där. Vi blev bjudna på vaniljglass med jordgubbar, äpplen och melon bitar till, gottgott! Hon öppnade båda presenterna och jag tror hon tyckte om min:) Vi var sen ute ett tag och så sen var vicki och krirre tvugna att gå hem. Däremot så stannade jag kvar och var där till typ 20:10 eller nått väldigt länge och vi kollade på nån galax  serie som hon hade på box som var väldigt bra, drack lite läsk, åt lite mer glass, hahha vilken dag!

Grattis Olivia igen, Puss och God Natt alla! :D

Biler från skolavslutningen!<3


-Rebecca o Nova, SÖTT!


-Hahha, that´s me! :D

-Nova :D!


-Söta Rebecka:)


- <33

BILDERNA TAGNA FRÅN WWW.SKIIITUNGEENS.BLOGG.SE.

HOME AGAIN

Nu är jag hemma igen, skönt! Vi har suttit i bilen i typ 4 timmar och käkat på mcdonals i mellan. God Natt:)

BEST

Igår när det var släktträff så var vi runt 50 pers. Jag hade  inte sett många av de bara min "släkt" om man säger så. Det var mina pysslingar, varåa föreldrars sysslingar och sådär. Vi åt smörgåstårta. Min faster är cirkuslärare och hon visade massa saker man kan göra så de höll vi på länge med. Vi var där tills sju nångång och sen åkte vi hem. Hemma så åt vi kyckling och pommesfritt(?).
På kvällen åt vi godis och kollade på tv. Klockan 22:00 så började en film som heter "Flyga Drake" och min kompis Frida hade sagt att den var så himla bra. Men vi kollade iaf på den och den var så jävla bra! Man satt typ och nästan började gråta, en av de bästa filmerna tycker jag. NATT

Idag så gick jag typ upp klockan tio då alla andra redan var uppe. Vi har haft jätte fint väder här idag. Vi fick pröva att köra motorcross och det var jätte kul och det gick bra. Nu så ska vi snart börja grilla för några igår från släktträffen har kommit hit så vi är väldigt många. Senare idag så ska jag åka hem till STOCKHOLM igen och ska hitta på massa roiga saker i veckan, grönan med kompisarna, hem till olivia so fyller år och massa andra saker..  :D

PUSS LINN :)

Fantastisk skolavslutning igår!

Tjossan, hann aldrig skrivaigår.. Igår var det skolavsluting och det var väldit roligt. Vi började klockan nio och slutade runt halvelva nångång. Först så samlades alla kompisar på skolgården och stog och pratade och lite sånt. Sen började våran skolkör sjunga och de var jätte bra. Sen stog rektorn och stog och pratade, niorna kom upp på sen och fick rosor, många nior började gråta:'(  Sen så gick alla upp till klassrummen och vi hade tre lärare som skulle slut och en av de var min ansvarspedagog och jag tyckte det var jätte tråkiigt för de var bra. Sen gick jag, emiilia, olivia, vicki, rebecka och kristin till Telin´s och fikade. Det var jätte många av sexorna och sjuorna som var där. Efter tyckte alla att det var tråkigt att vi skulle skiljas så vi bestämde att vi skulle gå hem till emilis som inte bor så långt ifrån. Vi var där och vi hade jätte kul, hahha:D
Sen kom mamma och hämtade mig, vicki och kristin och körde hem dom för de bor så nrära mig. Mamma och jag åkte till ett suchi ställe för att äta lunchh men jag hatar suchi så jag åt nudlar och kyckling. Mamma berättade för mig då att hon tycer jag jobbat så bra under året, blabla.. OCH SÅ SA HON ATT JAG FÅTT GULDKORTET PÅ GRÖNALUND!! Så nu kommer jag att åka till grönan ofta, ska redan åka dit nu två gånger den här veckan, kulkul. Så när vi hade ätit klart åkte vi till grönanlund och köpte mitt GULDKORT!
Senare så packade jag massa saker för att jag skulle åka till pappa då(är hos pappa nu) för vi skulle ha en släktträff som vi haft idag(berättar om det i nästa inlägg). Jag gick till penden och åkte iväg till södertälje det blev massa krångel men sen åkte jag och pappa och farmor iväg.

Hahha det var en lång dag, PUSSAR LINN:D

Tyvärr har jag inga bilder nu kanske lägger upp sen.

Fixat mig till imorgon

Nu har jag fixat mig typ hela kvällen. Jag har målat naglarna, gjort slingor, duschat o tvättat håret och lite andra småsaker. Det är verkligen skönt att vi ska få sommarlov imorgon men jag vill ändå inte sliuta på nått sett. 6:an tycker jag har vart väldigt bra och kul så det är synd att allting ändras, men det blir väl bra ändå. Imorgon ska jag locka hela håret men jag kommer ta bilder så mer får ni se sen. 

God natt, Kramar Linn 

SKOLAVSLUNUNG FREDAG!!

Tjosann, asså jag tänker typ heela tiden på att vi slutar på fredag, ska bli såå skönt:D!! Igår så var jag inne på www.bellme.se och såg en jätte fin väska som jag så gärna ville ha och den fanns i brun, svar, liten eller medium och jag ville så himla ha den lilla bruna. När mamma kom hem så fråga jag mamma och sådär men jag köpte den aldrig och i morse så sa mamma att hon hade köpt den lilla väskan till mig men att den bruna var slut så hon har köpt den lilla svarta till mig, guud vad jag längtar tills jag får den på tisag, så snäll hon är!! :D:D

Börjar 10:00 imorn så ska vara uppe lite till, jöste!, jag har precis läst ut min bok: Hur kär får man bli?, och det är den bästa boken jag nånsin läst!

Pusss o god natt


Stan med kompisarna

Tjolahopptjolahej, idag i skolan har vi städat, lämnat in nycklar och städat ur skåpet hela förmiddagen. Nu på eftermiddagen har vi vart på skytteholm och sett när pedagogerna mot 9:orna har spelat fotbollsmatch, och det blev 5-12 till pedagogerna, syndsynd. Nu är jag hemma och ska fixa i ordning mig för nu ska jag till stan med några komisar :) hahah jag aär så himla pigg just nu för först hade vicki köpt en kaffe latte med vaniljsmak men hon tyckte inte om den så då fick rebecca den, men sen har jag typ druckit upp hela och sen fick jag den så jag är typ över pigg nu:D Ska dra nu, Stora Kramar Linn.

Sånt här hår vill jag ha!

Vist är det snyggt?


Match 0-12! (Som jag inte hann skriva igår)

Igår
Hahah skulle skriva om vad jag gjorde igår... Vi spelade fotbolsmatch och vi förlorade med 0-12! haha vi har aldrig förlorat med så många poäng. Men vi hade bara en utbytare och vi fick ta två andra målvakter som är spelare för att vi inte hade nån målvakt. Jamen det var kul och det var sista matchen innan Gothia!! :D
Idag
Idag har vi haft hälsa på dag i skolan och det var inte så speciellt kul, har vart trött hela dan. När jag kom hem kollade jag på Gossip Girl mamma hade spelat in idag på reprisen för jag hann inte kolla igår, snälltsnällt. Sen har jag ätit middag, kollat lite på Mtv, vart lite på datorn och nu sitter jag fortfarande vid datorn och kollar på tv. Ska fortsätta så..
Puss o Kram Linn, s y n s.

HELGEN - NATIONAL DAGEN


Igår så orkade jag inte skriva för det har hänt så mycket. Okej här ska jag berätta allt:
Fredag
I fredags så gick jag hem till mina kompisar ett tag efter skolan. Efter ett tag när jag hade varit hemma hos dom så kom två av deras kompisar som jag känner och som också skulle sova över där som jag. Markus och Lillis åkte iväg för att hyra en film, jag hade inget busskort så jag fick va hemma:(  .  Jag sa att jag inte tycker om skräckfilmer, men de kom hem med en skräckfilm, haha och då satt jag vid datorn hela tiden. När filmen var slut så gick vi och la oss, eller iaf jag.
Lördag
På lördagen så skulle Emelie och Markus mamma ha 40:års fest så de ordnade lite.. Klockan 13:00 så kom min kompis med hennes mamma och hämtade mig för jag skulle till golfängarna och fira Nationaldagen så hennes mamma skulle köra oss dit. Guuud vilken dag!! Vi hade skit kul och vi köpte pop corn, sockervad ...) Det fanns massa karuseller och det var en som jag bara "Emilia den där kommer jag inte åka, man åker ju upp och ned!", sen gick vi runt några varv och hittade massa intressanta saker. Sen så köpte vi en biljett men vi åkte en annan, typ dom pop express(the voice) på grönalund. MEN..asså jag och emila satt i en sån där vagn tillsammans och när den väl började köra igång så började jag skrika enormt mycket, hahah. Huvudet sögs fast i ryggsdödet så huvudet pekade typ uppåt och han gjorde så att den snurrade mer och mer. Aa det var jätte roligt. Sen åkte jag hem gick på 40-års festen med mamma och så vidare. På kvällen var det Sverige-Portugal match som såklart jag var och kollade på!! Det var skit kul fast synd att Sverige inte vann.

Berättar mer om idag imorn måste hoppa i säng nu. PUSS LINN!


Hade as mysigt med klassen!

Hejhej. Idag har jag vart i skolan och vi har haft en klass dag när man hittar på nått kul med hela klassen. Vi bestämde oss för i min klass att vi först skulle åka och bada och ha det mysigt men sen fick man se vädret och då kom vi på en annan plan. Eller våran fröken kom på en plan att vi skulle åka och paddla kajak. Det var jätte kul faktiskt, det var jag ina och frida som åkte ut tillsammans. Efter att alla hade åkt så gick vi någonstans där och så grillade vi korv. När vi hade ätit så såg jag att matilda, pauline och frida var vid en stor slänggunga så då tänkte jag att jag kunde gå dit som jag gjrde. Vi började gunga varann i den där. Sen så hoppade ina och pauline och satt sig på gungan så vi alla gungade dom. De fick sån himla fart så de höll verkligen på att ramla av, hahahh! Efter att de hade gungat  så hoppa jag och matilda på gungan och gunga oss, måste haft se ut som ett miffo för jag slog i huvudet hela tiden, hahahh! 

Har tyvärr inte tagit några bilder, B y e   L i n n.

Alexander Rybak, BÄST!

Hejsan, ni kanske undrar vad som står där uppe? haha, JAG var och såg på Alexander Rybak med Julia i K5 idag som ligger i Vällingby! Asså hur söt får man vara? Han var iaf jätte bra, han sjöng två låtar, melodifestivals låten och någon annan. Jag har spelat in båda låtarna men det blev lite suddig plus att alla skriker som dårar så det är svårt att höra, o så vet jag inte hur man gör. Sen åkte jag hem för Julia hade gäster som hon skulle hem till. Nu e jag hemma och har varit det ett tag och jag har nyss kollat klart på "Amaricans best dance crew" finalen eller hur det stavas. Jag visste tyvär redan vem som skulle vinna för MIN kompis avslöjade det till mig för nån dag sen men jag tyckte de var bäst. 

Vi ses sen, PUSS Linn .


Älskar låten, man blir så glad!


Bästa söndagen någonsin!

Hejhej, har vart på landet i helgen så har inte kunnat skriva. Det har verkligen vart så himla fint väder i helgen och idag! lördags så var det simtävling och det gick jätte bra för mig tyckte jag. I tisdags förra veckan fyllde min kusin år så i söndagsåkte jag, mormor och morfar hem till moster och gina. Vi blev kvar där till nio då vi grillat solat ätit massa tårta och haft så himla kul asså, det var så mysigt igår, verkligen! Vi gjorde något som hätte hajkbomb, då man har ett stort filije papper och på så lägger man precis vad man vill. Vi la i kyckling, korv, grönsaker och massa andra saker och la på grillen. Som efterrätt gjorde vi hajkbanan, bara massa hajksaker, hahha! Hajkbanan då har man en banan som man  skär upp i mitten och lägger i lite blockchoklad(vi hade ljus blockchoklad) och så på grillen eller så kan man lägga i micron tllls chokladen smälter och äta upp all banan med choklad på.

/Kramar Linn

RSS 2.0