Triwa klockor

Jag tycker de här klockorna faktiskt är ganska snygga tycker om den röda mest men det finns en rosa också som är grymt fiiin!:D


Big hugs from Linn:D


Idol09 nu:)

Kollar på Idol09 nu och har precis ätit thai wook, jätte gott var det:) Jag ska ta fram lite vindruvor och lite sånt och när Idol09 är slut blir det såklart Greys Anotomy!:D


Beyoncé med låten Bautiful Nightmare:D



Green Day med låten 21 guns!:D

'Kramar Linn:D


Älskar Schweizernöt!

Heeeeeejj:)
Idag har det bara vart skola som vanligt, franska och engelska. Efter skolan åkte jag bara hem och har vart på datan, kollat på några bloggar och varit inne på facebook. Men jag kom att tänka på att förut tyckte jag inte alls om Marabou Schweizernöt men nu så älskar jag den! Det kanske låter konstigt men den är god:)hah, japp men nu ska jag läsa lite i nya FRIDA som kom i brevlådan igår och sen plugga.
Så ALLA vet så börjar Greys Anotomy IDAG!:D
 
Kramar Linn:D!

 


Några Höstfavoriter!



Filmen G !:)

Tjabaaaa:) Har nyss kollat på en 80'talsfilm som heter G(Gemenskap). Asså den var helt sjuk konstig för det var ju på 80'talet och alla ser jätte roliga ut och så, men den var cool.hah. Annars så har jag spelat match idag, vi vann med 2-0, och det var sista matchen för säsongen också!:)jag tror vi mötte vallentuna. Nu ska jag kolla på One Three Hill som jag sååklaart spelat in o sen ska jag typ sova för det e ju skola imorn:) Juste, jag har letat jätte mycket efter ett par fian skinstövlar och har äntligen hittat ett par, men vet inte vilken färg jag ska ha, mörkbrun eller svart?
Igår så var jag iaf med mamma, moster o gina då vi var i stinsen  och kollade runt lite, jag köpte ett par jätte söta hårspännen som var rosa jag köpte, sen så köpte jag en jätte fin klänning från hm också:) det var allt från igår,  Kraaam Linn:D!  

Göteborg i vinter, tjohaoo!

Idag har det vart skola som vanligt där vi har haft IUP då jag jobbade med matte, gick bra och på em så var det estet(bild) där jag påbörjade min väska, ni får se  den sen för den kommer blir jätte fiin!:) Sen så åkte jag & Vicki till centrum där jag lämnade tillbaka "En ö i havet" som jag läste och så lämnade jag tillbaka två böcker julia hade och emilias bok. Sen stannade jag och Vicki och pluggade i typ två eller tre timmar där så jag är klar med matteläxan eller har två små uppgifter kvar typ. Jahaa, det var typ det eller juste, mamma sa till mig
häromdagen att hon och moster hade tänkt på om vi fyra skulle åka till Göteborg en helg innan jul och ha roligt, handla lite julklappar kanske och lite sånt:), härligt! Nu för typ en timme sen sa mamma till mig att hon och moster har bokat hotel mitt i Avenyn, och jag blev helt chockad, asså guud vad kul vi kommer att ha det! Längtar jätte mycket redan!:D      




Det bästa just nu: I got a feeling, The Black Eyed Peas.



/ Kram Linn!:D


tjabaaa

Heejsan alla:), kollar nu på Idol09, jatyp det. Jag bloggade aldrig igår men då var det friidrottsdag hela dagen. Vi började med spjut där jag fick typ 8m, inte så jätte nöjd men aja. Sen var det 800m, jobbigaste men jag fick 04:05 min så det var jag ganska nöjd med. Efter det var vi åskådare då vi typ inte gjorde något för sen var det längdhopp, fick övertramp hela tiden så det var inte så kul men till sist så fick jag 2,3m inte så bra då men ändå. lunch. Efter lunch var det höjdhopp, hah jag klarade 1m!har aldrig gjort så jag var nöjd, för jag klarade inte 1,5m. Efter det var det åskådare sen kula då jag fick 4,3m  , bra linn! och sist så var det 100m där man skulle springa sitt snabbaste man kunde och jag fikc först 18,3 s för att det blev fel med starten men sen blev det 18s så det var lite bättre men kunde gjort bättre tycker jag. På kvällen kollade jag på Greys anotomy då det var de sista från förra säsongen för det börjar ju nästa vecka!

Annars idag så kom jag nyss hem från fotbollsträningen, och i skolan hade vi Sv&No, No var helt kaos!

PUSS&KRAMAR LINN!:D   

Träning nu

Heejj alla:), lyssnar på en jätte bra låt just nu av Kings Of Leon. Idag har vi iaf haft IUP och idrott, okej har det vart. Nu ska jag käka lite för ska sen till träningen, det ska bli KUL bara att jag är lite trött och har ont i magen men det blir väl bra:) Juste, imorn har vi idrottsdag hela dagen så det blir 800m, 100 m, kula, spjut, längdhopp och höjdhopp. tror det var alla. Jaaa, det var typ allt men vi hörs sen, PUSS LINN:D 

Kings Of Leon, Use Sombody


Sitter i skolan m emilia

Heeeejjj:) Vi ska snart gå och äta, sitter här o skriver lite, japp. Men ska gå ner nu så bye, Linn

Centrum m Rebecka

Heeeejj:), har sovit hos en kompis inatt, så kom nyss hem därifrån. Nu så ska jag äta lite för snart ska jag till centrum med rebecka:), japp det va typ det, eller senska jag köpa en baddräkt för ska senare åka och simma, kul. 

Kramar Linn:D 


Vara med kompis sen:)

Vaknade för typ en timme sen eller nått och jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag men senare ska jag till en kompis och sova över, ska bli kul:) Sen imorgon ska jag vara med de och sen simma:), roligtroligt.

Här kommer en jätte bra låt


Kramar Linn:D

Fest m simningen:D

Heej alla:) Nu kom jag nyss hem från festen med simningen. Jag var dära med olivia och hennes pappa men jag träffade massa från skolan där, så det var kul. Det började med att vi satt och väntade tills vi skulle äta , vi åt ris med kycklingsspett, gott♥ Sen så var det några uppträdanden och så, för sen så skulle varsit bord göra en tårta av massa saker det fanns, så vårt bord slängde ihop massa saker som grädde, vaniljkräm, gelehjärtan, bananer, mandariner, strössel och tårtbotten, blev hur smarrigt som helst!♥:D Typ efter ett tag gick jag och Olivia upp från matsalen vi var i och gick till aulan där det var massa folk. Sen kom mi ntränare och alla och så började alla sjunga och så, för sen kom ett tydligen känt band och spelade som jag aldrig har hört talats om men det var ju skiiit bra!:D♥ men det var typ allt jag hade att säga men imorn blir det att vara med emelie och marcus och på söndag blir det simning som gäller:D Kramar Linn:)

 


heeejj

heeejj, idag i skolan har vi haft IUP-arbete och estet. På esteten så målade jag en sak som jag hade ritat förra veckan och så hade jag ämnessamtal med Anna-Karin. Hon sa att jag skulle göra en väska, jag ska göra en tygväska, och någonting annat kommer inte på just nu:)
Just nu så kollar jag på Top Model och är på datan. Ikväll så ska jag träffa alla på simningen och vi ska ha nån fest eller vad vi ska ha, kul:D

IDOL

Heeeeejj:) Idag har jag vart i skolan och haft Svenska och No, sådär kul dårå. Efter skolan så åkte jag hem och julia hem till sig och hämtade sina fotbollskläder och kom sen hem till mig då vi åt lite och sen åkte vi till träningen, kul:) Träningen var kul, och som tur var så var den inte så jobbig efter i tisdags som var skönt. Juste, när jag kom hem från skolan så satt jag på Mtv och då var det repris på VMA så jag kollade lite, inte så länge för det tog slut snabbt, menmen.
Nu är jag hemma och kollar på IDOL:) hah men det är bra och så har jag nyss ätit pizza som mamma har bakat och det var gott:), KRAMAR LINN:)


Skolan

Idag har jag typ bara vart i skolan och haft franska och engelska. Franskan gick bra bra, vi hade "prov" eller vad man säger och det gick jätte bra för det kändes bra och jag hade pluggat mycket, så jag är väldigt nöjd. Sen på engelskan var det typ helt katastrof, alla pratade hela tiden och det var jätte jobbigt men jag blev klar med lläxan på passet så jag behöver inte göra nått till nästa vecka, skönt. Jaa, det var ju typ det men nu ska jag äta lite för när mamma slutar jobba ska vi åka och hadla lite, vi ska också köpa en ny baddräkt till mig en svart röd för jag simmar. Sen är det Sverige match som vi ska åka och kolla på hos moster tror jag, hoppas det:)

Det var typ allt. Var bara tvungen att lägga in den här videon, den är så bra och den van pris i helgen på VMA för bästa musikvideo tror jag för jag missade det, PUSSAR LINN:D


Fys med p95:O:D

Hejhejehje, asså gud vad jag är trött nu, vi har nyss haft fys med p95 och det var jätte jobbigt, men ändå kul på nått sett:)hah. Idag har vi vart lediga igen och jag har vart och träffat julia i solna centrum, sen åkte vi hem till henne och sen till träningen;) är trött nu men ska hoppa in i duschen för att jag har nyss ätit o sen kolla lite på idol:), KRAMAR LINN:D:D

Tråkigt:/

Hejhopp, fick nyss en tråkig nyhet, Emilia(min kompis) blev sjuk så hon kan tyvär inte komma nu, synd:( , men vi ska göra det en annan gång snart istället:) Men nu så ska jag plugga lite franska som ska vara klart på onsdag, det är faktiskt ganska kul att plugga franska men vi hörs sen, Puss&Kramar Linn


Tjejkväll:D

heejj:) , har som sagt ledigt idag och imogon. skönt! Så idag har jag typ bara vart hemma, kollat lite på film, vart på datan och slappat.  Idag klockan 18:00 kommer min kompis hem till mig som ska sova över och vi ska kolla på film och ha roligt, ska bli jätte roligt och imorgon så ska jag vara med henne hela dagen också, får se vad vi hittar på, men jag kommer säkert skriva något innan, Kramar Linn :)


Vi kanske ska se En shoppaholics bekännelser eller Bekännelser om killar kyssar och katter?
KRAM!


One Three Hill

Helluw:) har vart och simmat och det var kul, nu har jag precis klippt håret, bara topparna och det blev bra, jag plattade det också och prövade ha mittbena, ni ska få se sen. När jag var på simning så spelade jag in One Three Hill som är mitt favvo proogram så ska se det nu, Pussokram:)

GREKLAND BILDER

tjabaa:) ni ska få lite bilder när jag var i grekland i somras, men jag ska bara säga att idag har jag vart med gina mamma och moster var där en stund när vi fikade i k5, vällingby där vi har kollat i affärer och fikat, mysigt:)
Jag ska snart på träning och sen hem och kolla på One Three Hill som är mitt favvo program.


mee

ginaa

mamma:)

moster:)

hah, driiv bild:)

jaag:)

jag o gina:)

jag o mamma:)

hahah jaag:)

Det var alla, pussokramar från Linn:)


kräftskiva igår:)

Ja, igår så var jag moster, mamma och gina på landet och hade kräftskiva med mormor , morfar och tre kompisar som bor där:) Det var jätte roligt vi åt, kräftor och massa andra saker. En av de som var där som jag känner heter Julanta och hon var jätte snäll och sa att hon hade massa med smycken som vi kan se om vi vill ha nåra, så jag och gina kollade och det var jätte fina smycken så jag fick fem smycken tror jag:)


Här är nåra bilder på mig och julia när jag var hemma hos henne:)


hahah



fett fiin julia:)

:/

lite cpbild

julia:)


Det var de jag hade, har lagt över Grekland bilderna så de kommer i nästa, KRAMAR LINN:)


Tagit det lugnt bara

Idag har jag bara slappat, vaknade typ klockan elva så det var skönt:) Jag ska snart göra i ordning mig lite för sen ska jag åka till landet med mamma, moster och gina för vi ska ha kräftskiva.
Jag kanske tar lite bilder, sen sen, kram Linn :)

Gjorde om bloggen lite för hade inget att göra, blev den bra? :)

skolan sen bio

idag har jag bara vart i skolan, vi har lämnat in ett projekt om afrika idag och jag blev jätte nöjd för vi hade gjort det bra. Sen så hade vi estet(bild) i skolan och det var väl sådär.

Senare så ska jag och en kompis o faktiskt mamma gå på bio, vi ska gå på den nya, tror den hette
"The ugly truth", ska bli kul:) a det va typ bara det:)

krmar linnplockipinn:) hah 

HÅKAN PÅ GRÖNAN

godmorgan aalla:) ja, igår var jag på grönan och såg på Håkan Hellström, gud vad mycket folk det var dära och alla bara stog i en klump i mitten och dansade och hade kul:D
Jag var iaf dära med min kusin Gina och de var kul:) Jag väntade hela tiden på att "Kom igen Lena" som är min favvo låt skulle komma, men det var så jävla varmt i mitten elr vi stog lite längre fram i  mitten så man fick inte så mycket luft, så vi gick ut där ifrån men stog typ vid spökhuset  istället och då kom min favvo låt, hah:D:D  Man  såg också folk som hade typ stått längst fram och gick där ifrån helt blöta och inte kunde andas typ, hah:)


Jaao, nu ska jag typ fixa mig lite, för snart ska jag åka till landet och sova där tills imorn. ja justee  imorgon så ska jaag ha fotbollsmatch och sen simträning:) det blir kul, men mycket att göra, hah:)

Här kommer några bilder från igår, i nästa inlägg så kommer Grekland Bilderna!:):):):)


missa scenen lite:) hah


jag:)


scenen


håkan hellström

 Det var alla just nu:)


HÅKAN HELLSTRÖM

hejjsan, jag måste dra för ska till grönan och se på håkan nu men skriver ikväll elr imorgon:)

slutade efter lunch! :)

hejsansvejsan! :) ,  idag började vi 8:30, som vanligt hah, och först skulle vi ha franska men hon va typ sjuk elr nått så det blev inställt, hah så i stället blev jag glad att vi skulle ha ea, elr IUP arbete som det nu heter, men nejnej i stället så har vi svenska ea eller vad man säger. Då så läste jag min svenska bok som handlar om andra världskriget och den heter "En ö i havet". Jag tycker att den är väldigt bra, och den ska typ vara utläst till nästa tisdag:) juste, när vi hade svenska igår så skulle alla ha lånat en bok, men det var några som inte hade gjort det och de var tvungna att lyssna på "God natt mister tom" på bokcd som är 10 timmar lång, HAHAH stackars dom asså och de ska vara klara nästa torsdag:)

a annars idag så efter lunch slutade vi skolan för vi håller på med ett projekt, så vi skulle samla in pengar idag till en sak, så vi fick ledigt hela eftermiddagen:) jag "jobbade" med att städa hemma, väldigt tråkigt men hade inget annat att göra så jag fick 100 kr av mamma för det:) hah. Sen efter att jag hade städat så kollade jag på "Tyra show", sen "Americas next top model", och nu så ska vi äta middag och kolla litee på tv, a men vi hörs sen:)

pussokram

Träning snart:)

heejjsan:D, ska lägga in bilder från grekland så snabbt som jag kan för har inte laggt in de i datan än:/ hah men idag har vi haft svenska på förmiddan, och då fick jag veta att diagnosen hade gått bra, skönt:D sen på eftermiddagen så hade vi idrott och vi skulle FISKA, hah:'D men vi satt på bryggan men vi fick aldrig nån napp, och sen så när vi slutade gick jag hem och nu sitter jag och kollar på "Americas next top model", det e så bra:D
Snart ska jag på min fotbollsträning, så det ska bli kul att röra på sig, hah nä men det ska bli kul:) , Juste, på måndag har vi skolfotto så det ska bli kul, nu får se sen hur jag ser ut:D hah

Puss / L

RSS 2.0