Hejdå Sverige!

Heeeeej, nu har jag precis duschat och ska snart fixa mig lite. Idag så säger jag "HEJDÅ SVERIGE" för idag åker jag till GREKLAND! Asså det ska bli så himla kul där:)
Igår så packade jag och gjorde lite små saker. Jag fixade mina naglar, målade de lite ljusrosa och satt på fina stenar på, men nu måste jag fixa lite. De kanske har dator där nere som jag kan skriva kanske nått inlägg nån gång men annars skriver jag om två veckor! :D:D

Hejdå, PUSS O KRAM LINN :D


Nu ska jag ut och bada snart:)

Heejj. Idag vaknade jag klockan tolv typ, hah.. Jag har börjat vända på dygnat nu de senaste dagarna, men jag måste typ börja gå och lägga mig tidigare nu för när jag e i grekland så kan man ju inte gå upp klockan tolv,hah:) menmen nu ska mamma och moster gå ut och plocka blåbär och svamp typ. Medans jag ska snart gå och bada:)
 Kram Linn:)


Ska åka till norrtälje en sväng:)

Hejsansvejjsan:) Idag sov jag väldigt länge idag..typ halv tolv vaknade jag och gick upp till det "stora huset" om man säger så, haha. Igår så blev det att vi gick ner alla till vårat lilla hus och satt på en film, jag tror att den hette "Casch back" eller nått sånt. Det var verkligen den konstigaste filmen jag har sett på länge, asså den e rolig men så konstig bara, hahh:D Nu har jag precis ätit frukost och snart ska jag göra i ordning mig för vi ska åka en sväng till norrtälje och kanske fika lite och kolla om det finns nått roligt som man kan hitta på där:)

Skriver kanske när jag kommer tillbaka, PUSSAR LINN:D

JUSTE: GREKLAND PÅ TISDAG!! SAKNAR ER DÄR NERE! :D:D


Är på landet i fyra dagar nu<33:)

Heej igen:) Idag åkte jag, mamma, moster och Gina till landet och ska stanna där tills på söndag. Nu har vi precis ätit middag och alla vuxna sitter nere på altanen och pratar. Två av Ginas kompisar kom hit så de cyklade iväg och skulle hitta på nått, men jag orkade inte följa med så här sitter jag och skriver på bloggen. Juste jag har inte kunnat använda internet här ute på landet förut men vi fick låna ett modem av mammas kompis så nu har jag internet i fyra dagar:), ska försöka skriva så ofta jag kan.
Hoppas det blir fint väder så att vi kan bada nån dag:)<3 Nu ska jag hitta på nått så vi ses sen:)<33 PUSSAR LINN:)

Bilder från de senaste dagarna


- På gamla ullared i Göteborg när vi var på Gothia Cup :)


- Det var fullt med raketer på slutet, skiita hhäftigt :)


- Min nya kjol jag har köpt från Gina Tricot. Juuste jag har gjort massa blonda slingor så där har jag blondare hår:)


- Hahha jag var bara tvungen att lägga in den här bilden. Det var när vi var och åt i kista då jag tog pannkakor och det var mumsmums! <33


- Här kommer en bild på mig:)

Det var typ de bilderna jag har nu, PUSS.

Heej igen :D

Heej, har inte skrivit på länge för jag har vart borta ganska mycket och så. Igår kom jag hem från Gothia Cup och vi har verkligen haft det bäst där<3 Kommer skriva mer om det sen för nu ska jag till Kista med mamma och moster och äta lite och kanske fika lite, men måste dra nu.  Puss o kram <3



JUSTE Jag ska till Grekland om en vecka!!


Michael Jacksons minnesstund

Jag kollar just nu på hans konsär, han är så fantastiskt underbar och jag älskar hans musik och hans dans!
Tidigare så var det minnesstund för Michael Jacson på tv4 och då började jag gråta, och jag grät speciellt mycket när hans dotter stog på scenen och grät.



 

RSS 2.0