"This is it"

Det går knappt att beskriva hur jävla skuuukt bra den här filmen var, jag fick lite tårar i ögonen i början men resten av filmen satt jag typ bara och log:D Han verkar faktiskt vara en sån fantastisk ödmjuk och snäll människa, typ som om man kände honom på nått sätt!:) När någonting roligt, coolt eller nått som är typiskt Michael hände så började alla klappa eller skrika, kändes typ som om man var på en konsär för alla var så glada och var med liksom:) love youu! God natt o Puss!:D<3


Roligtroligt:D

Tjatjaa:)

Ska som sagt gå på "This is it" idag med mamma, moster och Gina skulle följa med men det blev inte så men istället så ska mammas kompis Carina följa med:) Vi åker då till Heron City och fikar lite innan och har det roligt. Längre ner så ser ni några bilder när jag var i stan med julia och gina i fredags, hahah;)

Här är några grejjor man skulle vilja ha:D







Bilder från stan i fredags;)hah

-Jag vet, jag vet att jag ser lite miffo ut, julia tog kort när jag inte var så beredd, hahah:d


-Hahah, julia när vi var på Lager House, vi prövade lite roliga masker..


-Hahah säger man ju bara, snygg jag e elller hur?(not,ahah), meen man måste ju bjuda på sig själv ibland tycker jag:D 
 
Det var alla från stan, och bilderna är tagna från julias blogg, www.volume.webblogg.se



PussoKram Linn:D<3


Några saker du inte visste om mig



* Jag älskar musik, en av de bästa saker jag vet! Jag lyssnar mest på "HipHop&R'N'B" som spelas på 105.9 och såklart lyssnar jag också på 107.5 där det spelas mycket dans musik.

* Jag är galen i grönsaker, har älskat det sen jag var liten.

*Jag har en kompis som bor  i Grekland med sin familj(vi var och hälsade på de i somras, och hennes mamma är min mammas kompis)

*Jag har två små syrror som heter Mira och Bianca som bor i småland.



PussKram Linn:D<3


Elsas Mode- en roman av Sofi Fahrman

Tjaabaaa:D

Igår så var jag då med Olivia och vi va bara hemma hos mig och slappade lite, vi kollade på filmen "vad kvinnor vill ha" och den är ju bara så himla rolig, haha:) Sen så bestämde vi oss att gå på bio, men det var ju måndag så då är det inte så bra tider på bio, men vi gick på filmen "500 days of summer" i kista och den var okej, lixom inte det bästa jag sett, tycker inte den slutade så bra..menmen så är det ju ibland.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, slapp dag kanske vem vet?, men jag kanske ska åka till K:fem i Vällingby senare med mamma, moster och gina:), blir kul i så fall.

Jag köper alltid tidningen "Sofis Mode" som kommer på tisdagar tillsammans med Aftonbladet för den är så bra. Jag läste den för någon dag sen som kom förra tisdagen(ska köpa den nya idag eftersom att det är tisdag). Men iaf så stod det att hon har skrivit en bok som kommer den 29 Oktober, alltså om tre dagar som jag helt har missat att hon gjort men man fick läsa de två första kapitlerna i tidningen och jag blev ju helt fast såklart! Hon skriver tydligen om sitt liv fast som Elsa om jag förstått rätt, ska köpa den då! :D



PussoKram Linn:D<3


Grymmaste helgen! :D

Heeeeeeeeejjj:D
Förlååt att jag inte skrivit så mycket men det e för att det har vart mycket att göra i helgen:D

I fredags efter skolan åkte jag o Julia till stan där vi typ gick runt och kollade i affärer och så, jag hittade två skiit snygga Cheep Monday jeans:D. Jag skulle iaf träffa min kusin Gina senare, men Gina ringde mig och hon var också i stan så jag o Julia träffade henne och fikade och så. Julia skulle hem klockan klockan fem och gina och jag styp halv sju, men vi gick till tunnelbanan och tåg tåget till solna c, för vi skulle till lokalen mamma skulle ha sin fest med kompisen Polin för båda fyller år samtidigt, den 24 oktober så vi skulle fixa till den innan. När gina och jag kom till centum va vi lite tidiga så vi gick runt lite, och jag skulle köpa ett kort till mamma, men jag o gina hade lite tråkigt så vi köpte massa små saker gick upp på biblan och satt och pysslade ihop ett kort, weird? hah. Men vi gick sen och fixade med lokalen.

I lördags så vaknade jag kanske klockan elva och segade hela dagen, mamma och jag åkte och handlade för festen som skulle vara på kvällen. Lite senare duschade jag och fixade i ordning mig, och jag blev faktiskt jätte fin med lockar i håret och min jätte snygga klänning:). Mamma hade då åkt tidigare för att fixa lokalen så jag tog bussen dit. Det var verkligen jätte fint i lokaln med fina dukar och så, de hade t.o.m ne DJ:) .Yes, men sen kom alla i olika tider men träffade massa av mammas kompisar som var länge sen, jätte kul! Jag och gina fick iaf inte vara kvar där hela kvällen så jag sov över hos emelie och marcus. kuuul.

I söndags så vaknade vi klckan elva, men märkte då klockan tio för man ställde ju tillbaka klockan, haha. Vi gjorde inte så mycket då för jag var också jätte trööt från dagen innan. Senare hämtade mamma mig och då åkte vi till lokalen och städade, carina var också där. Det luktade vrkligen skiit där, jag skojjar verkligen inte! tänk 60 pers i en lokal i källaren som drack sprit, juue! Men det gick iaf bra. Skippade också träningen för var helt slut, så jag åkte hem i stället och kollade på Gossip Girl jag spelade in.

Idag så vaknade jag klockan elva för det är ju höstloooov!, skönt. Olivia e på väg hit så vi ska typ hitta på nått roligt, så vi hörs:D!

PussoKram Linn! :D<3

   
Bra lååt! Sean Kingston, Face Drop.


Grattis mamma! :D

Heejhopp!, fixar mig just nu för ´ska sen åka iväg till lokalen där mamma håller på och fixar, för mamma fyller år idag och det blir en stor fest. Hon har festen med Polin och det ska bl så kul! :D yesyes, men måste fixa mig för ska ta bussen dit snart:D Ps. ni får säkert massa bilder sen, PUSS!


Ska dra nu:D

heellow:) ska till marcus och emelie nu, ska vara där ett tag, kulkul:), måste verkligen gå men det blir projekt redovisning imogon och det kommer gå skkit bra! :D PUSS!:D

cooolish

Heeejjj:), hittade lite saker som var snyggaa:D

De två första är från Cubus och de nedanför från kappahl:) 



Puuuuusss o Kraaamaer Linn:D'


TikTok

Lyssnar nu på den här låten,skiiit bra!:D                          



trött idag..

Igår hann jag inte blogga för jag åkte hem till moster efter skolab för att plugga matte och det gick jätte bra, är nästan klar:) Jag var också på tekniska mussét och det var väl okej, mest kul lärde mig inte så mycket. Idag så var det IUP hela förmiddagen så jag har hunnit huuur mycket som helst, det är bra:) På eftermiddagen så hade jag jumpa, då det var volleyboll och det var roligt bara att man blev skiiit röd på händerna. Efter det tog jag bussen till solna för jag skulle till optiker för jag har som sagt linser. hah kom på en rolig grej julia sa, han bara "Linn ser = linser", tråkigt eller?hahahh men det gick bra och mamma fyller år på lördag och då ska det bli fest det så jag gick runt och letade efter någon rolig present men jag berättar sen vad jag köpt:) men måste plugga skiita mycket nu tills imorgon, PussoKram Linn:D'

Såg att Jimmy Choo kommer till hm den 14 november, kul!


Kan det bli bättre?:)

Heej allihopa!:), sitter just nu och äter pizza och kollar på The Hills, visst kan det inte bli bättre? nej, tänkte väl det, hah:) Idag har det varit LK(livskunskap), IUP tid och en film om framtden i skolan, så man kan typ säga att det vart en bra dag typ. När jag kom hem har jag bara pluggat, pluggat och pluggat, har iaf fått väldigt mycket gjort inom matten så det är skönt. Jag ska ju till landet imorgon så jag kommer fortsätta att plugga lite mer matte och såklart om Bilen. PussoKram /Linn :D


Pluggar..

Heejj och sorry att jag inte har skrivit på några dagar, har haft mycket att göra. I skolan har vi i måndags börjat med ett NO projekt där vi ska skriva om uppfinnare och uppfinningar, det är okej faktiskt. Det låter säkert jätte tråkigt men jag skriver faktiskt om bilen, där ddet ska vara med historia, nutiden och hur framtiden kan se med våra bilar. Ja, det var det som jag fortsätter med till på fredag nästa vecka det ska redovisas. Vi har väldigt mycket att göra i skolan nu, speciellt i matten, franskan och då projektet.
Annars så var jag på träningen igår med Julia och innan så var hon här hemma med mig, kulkul:), japp men det gick typ bra, eller det var väldigt jobbigt för vi fick jogga och ruscha fram och tillbaka och det var jobbigt så man var nästan död och då fick vi höra att vi bara sprang 3 min..:S .hah.
Idag har jag bara vart hemma och pluugat typ, menmen. Ska kolla på Grey´s Anotomy om en kvart typ, ahhgt vi skulle till råsunda och kolla på Sverige-Albanien idag men blev inte av och så är då Grey´s Anotomy så det blir väl att sappa:), men hoppas vi verkligen vinner för jag vill att vi ska vara med i allsvenskan i år, men det är väl inte så stor chans tror jag? men vi hörs typ senare då, imorgon förhoppningsvis;D, PussoKramar/Linn:D

Lady GaGa med låten PaParaZZi, väldigt braa:)



Nya versionen av dirtydancing låten Hungry Eyes, rätt bra:)


Kista yesterday!:D

Tjabaa;), igår var jag kista c med vicki, kristin och olivia och vi såg på The fame och massa andra saker:), vi hadesjuukt kul och vi gjorde massa roliga saker. Ska få bilder från kristin, men har inte fått de än så jag skriver mer om det sen:)<3
Idag så gick jag upp klockan 07:00, inte så vanligt för mig då då, men jag skulle vara i simhallen klockan 08:00 och tävla. Det gicck skiit bra, fick guld tid på både 25 frisim och på 25 ryggsim, kom facktist trea av alla i rygg av typ femtio pers, så det var bra:d Men jag skriver mer om gårdagen sen iaf. Efter tävlingen så åkte vi till rissne ip och kollade på träningsmatchen mot SIK, jagkunde ju då inte vara med men de var duktiga och vann med 2-8:D  PussoKrmar Linn<33


Till mammas jobb;)

Tjaabba :) Har ätit lite mellis och ska plugga ännu mera idag, men det är skönt när dte är klart, snart ska jag till mammas jobb för vi ska åka till ikea och lite sånt:) Men måste plugga nu så vi hörs senare, PUSSAR LINN:D!


Ändrade planer igen...

Heejj :), sitter och har äiti en väldigt sen middag, för det blev aldrig någonträning för den blev inställt:/ Istället har jag slappat, fixat mitt rum så det är jätte snyggt nu, pluggat, pluggat och kollar nu påThe Hills, fast det är då gamla program men det är kul:) Sen ska jag som sagt kolla på Desperste Houswifes!:D



PussoKrmar Linn:D


pluggpluggplugg

Tja :), pluggar nu för vi har jätte mycke läxor den här veckan, men det går bra:) Imorgon har vi franska glosor och på torsdag NO-prov. Måste plugga nu men vi hörs sen för ska på träning också.
Ikväll börjar Desperate Houswifes kl.21:00 på Kanal 5 igen, glöm inte!:D

Pussar Linn:D


Frukost

God morgon :) vaknade för en halvtimme sen typ och har precis ätit frukost. Det blev en skål vanilj yoghurt med müslie, gott!:) Ska tilll skolan snart Pusspåer!:D Linn 


Upp till grannen nu:D

Tjabaa!:) Min dag har vart bra, vart i skolan och haft musik, IUP och matte. Jag har ätit lite mellis och så har jag vart lite på datan. Jag ska up till grannen snart för min mamma ska klippa henneoch då gör hon mat till oss, snällt:) men min mamma kommer dit sen iaf, men det blir kul. Måste plugga lite där också.

Lite snygga saker jag hittade från www.urbanoutfitters.com!



pussokram linn!:D


Idol09

Heej:), kom hem från landet för typ en timme sen och nu kollar jag på Idol-repriset för jag kunde inte se det igår :(, men kollar på det nu istället. Mina favvo-artister är såklart Tove o Eddie som är de bästa:), Karolina, några stycken, hah:D Jaaa, sen ska jag typ iaf bara till träningen o sen ta det lugnt och kolla på One Three Hill:D








Kramar Linn:D


Landet hela helgen, skönt!

Heeej! Har inte skrivit på några dagar för igår åkte jag till landet och hann inte skriva då för jag åkte direkt efter skolan, och är här tills imorgon(söndag), men mormor och morfar har precis köpt en dator, men internet är väldigt trög så det tart lite lång tid, menmen;) Idag gick jag upp kanske halv tio och har jag typ inte gjort någonting speciellt, utom PLUGGPLUGG och ännu mera PLUGG, men det är ändå skönt på något sätt att ha kommit långt i allt för vi har så många "uppdrag" eller "läxor" om man säger så just nu. Så jag har iaf kommit jätte långt med matten och så har jag pluggat till No-provet som ska vara på torsdag. Jag har också läst ut hela FRIDA-tidningen idag och halva förra Frida-tidningen!, det är bra:) Det blir väl Körslaget idag tror jag, och juste jag måste komma ihåg att kolla på IDOL-reprisen imorgon för jag kunde inte kolla på det igår:(, och sen ska jag hitta på något och sen sova blir det nog, KRAM! Det är skönt att ha en "slapp"- helg ibland tycker jag!
Imorgon ska jag på träning och sedan kolla på ONE Three Hill, har Gossip Girl börjat än?(måste kolla upp det)!


Puss o Kramar Linn!    

Julia kommer hit om 10 minuter:)

Tjabaa:), kom hem för en stund sen från skolan. Har haft Svenska och No idag, okej men kunde vart roligare. Nu ska jag fixa två toaster för julia kommer om 10 min för sen ska vi dra till träningen. Kramar Linn:D

RSS 2.0