Ska dra nu

Hej, ska äta lite mellis nu för jag ska åka hem till Julia och gå till Sundbybergs Vårdag som vi ska vara på. Ja, jag har inte så mycket att säga men vi Hörs sen Kramar Linn

Frösunda dagen

Idag har jag vart i skolan och haft ea, sv och matte. Efter skolan hämtade mamma mig och så åkte vi hem och jag bytte om lite, åt toast och fixade mig i ordning lite för sen så tog jag och markus(en kompis) till Frösunda och gick runt lite där. Vi träffade några kompisar där och det var kul. Sen skulle jag och Markus ta bussen hem men vi stannade i en liten park, haha, men iaf så klättrade jag upp på den och det är som en klättersak uppe i luften och jag fick världens sendrag i framfoten och hela tårna!, det gjorde så jävla ont rent utsagt. Jag skrek flera gånger "AAAAAAHHHHH!!!!!" men nu är det såklrt over.

Nu sitter vi och kollar på film och jag är lite på datorn .. ses sen xoxolinn 


Pluggplugg

God morgon! Jag vaknade 12:00 i morse. Nu har jag precis ätit frukost och har vart lite på datorn, och nu måste jag plugga så vi hörs sen, Bye Linn

Right Round

Idag har jag spelat match och det blev 1-2 till oss! Sen har mamma klippt mina toppar, men det är ju inte så stor skillnad. Jag slingade inte mitt hår den här gången(har utväxt), men ska göra det till sommaravslutnungen tror jag, till hösten kanske det blir chokladbrunt med röd nyans i?, hahah vet faktiskt inte. Nu ligger jag bara och slappar, har precis kollat klart på Tyra Show som jag spelade in i morse för att jag skulle till fotbollen. Som gäst var Béyonce och nu är hon ju min idol! Hon är så bra på att sjunga och nämen jag vet inte bara så bra, vad synt att jag inte gick och kollade i globen när hon var här i Sverige. Jag  tror jag ska ringa moster och fråga om vi kan åka och fika någonstans?

OBS: Ni som undrar så har jag glömt att säga att bloggen är bara min nu för julia har en annan blogg som heter: www.remindthis.blogg.se som ni kan kika in!

Ha en bra dag, Kramar Linn.


God natt

Hejsansvejsan. Sitter här hemma och är jätte trött och ska nu gå och lägga mig. Först så åkte vi till kista och lämnade tillbaka några kläder och min tunika, sen så åt vi där, det var jätte gott. Sen åkte vi hem till min moster och var där och jag kom hem nyss. Nu ska jag lägga mig, god natt :)

/Kramar Linn


Hellohello

Hejjsan. Igår så kollade vi på  filmen "Bröllops Duellen" som jag och mamma hade hyrt. Jag tycker den var helt okej faktiskt, plus att Kate Hudson och Anne Hathaway är mina favvo skåderspelerskor så det var ju kul. Nu sitter jag ocg är lite på datorn, men jag ska göra ett slags collage, ni får se sen hur det blev..  Igår när jag provade min nya turkosa tunika så såg jag att det var ett liten hål där larmet har suttit så jag ska säkert åka och byta så ni får se bilder på de sen.


Centrum - Barnkalas - Myskväll

Heeej! Idag har det vart röd dag så det har vart ledigt i skolan idag, så skönt. Idag har jag vart i centrum med min kompis och vi shoppade lite(lägger ut lite bilder imorgon..). Sen åkte jag hem och fixade mig lite för sen åkte jag till min lillasysters barnkalas och då träffade jag min låtsasmamma, min faster och massa andra. Det var länge sen jag träffade henne och min andra syster så det var kul o mysigt. Fast det var inte ett barnkalas på det sättet utan med familjen, inte med hennes kompisar. Hon fyllde fyra år och hon ville ha tuschpennor till henne som hon fick, sen köpte jag en låda som en matlåda, den var jätte söt, och det var med Hello Kitty på, haha! Jamen det var kul. Sen åkte jag hem och då gjorde mamma lite mat som vi åt, och vi hade hyrt filmen "Bröllopsduellen" som vi kollade på och den var jätte bra. Men nu måste jag gå och lägga mig, Kramar Linn :)


Redigerat bloggen

Heejj! Har nyss redigerat klart på bloggen nu. Jag tycker den blev rätt så fin, vad tycker ni? Jappjapp idag har det vart som vanligt, gått i skolan och pluggpluggplugg.. har vart jätte trött idag så det är skönt att det inte är någon träning idag:) När jag kom hem har jag typ bara vart på datan och suttit framför datorn, det är skönt att bara slappna av ibland tycker jag. Har inget annat för mig nu så jag ska nog se på Talang 2009 som börjar snart.

Stora kramar Linn.

Väntar..

Hallojsan! Sitter nu och väntar på att min toast jag har gjort ska bli klar. I skolan idag har det vart typ "avslutning" för hela projektet fast jag hade min redovisning igår och jag tyckte det gick sådär menmen man tror alltid att det går dåligt när det brukar gå bra.. snart ska jag åka iväg med mamma och ska hitta på nått för sen ska vi åka till landet. Imorgon åker jag hem från landet hem till JULIA! haha ska sova över hos henne  på lördag för att på söndag är det lag foto med fotbolls laget och efter det är det match. Nu måste jag kolla om min toast är klar, haha!

 Pussar Linn

Dagens låt


Fotbollsmatch

Hej, sitter och har precis ätit upp min frukost för jag ska snart åka och spela fotbollsmatch, vi hörs sen för jag har lite brottom, Kramar Linn :)

Whole my day

Hejsan! Kom nyss hem från stan nyss. Jag, mamma, mammas kompis, hennes barn och min kusin har vart i stan och ätit på kungshalmen, guud vad mycket mat det finns där! Jag tog en vesuvio(pizza) och den var jätte god. Sen skulle vi gå förbi hötorget men då hörde vi folk skrika "Jordgubbar  2 för 30!" och"Halvapriset,  2 jorgubbar 30 kronor!" , hahha alla var helt galna så vi köpte två jordgubbar för 30 kr, sen så var det en gubbe som la i massa vindruvor i en påse asså då menar jag inte lite vindruvor och så skrek han "Påsen för 20 kr, Påsen för 20 kr!" , då jag sprand fram och köpte en jätte stor påse för 20 kr! Helt galet asså! haha men sen så köpte jag två nylon strumbyxor, svarta och lite mörk biega så man ser brun ut. Sen så fikade vi lite och handlade lite små saker för inatt ska min kusin o min moster till Grekland(jag e sjukt avunsjuk!). Men nu sitter jag och kollar på Robinson 2009 som är grymt spännande.. Hörs sen kramar Linn :) 

Fotbolls match

Hejsan! Kom nyss hem från en match vi vunint! Vi har haft jätte kul idag, fast jag vaknade 6:20 .. så himla tidigt, jag går inte ens upp så tidigt när jag ska till skolan. Menmen nu sitter jag och har ätit en skål med fil o flingor men jag har svettas när jag har spelat så jag måste hoppa in i duchen snart. Sen ska jag fixa i ordning mig för vi ska till stan(jag, mamma, min kusin, mammas kompis och hennes dotter.
Pussar Linn:)

Tjejkväll hemma hos julia

Tjulululu, idag har jag vart hemma hos Julia hela dagen fast först var vi i centrum och provade några solglasögon fast julia tyckte de satt fel menmen. Sen åkte vi hem till mig och var på datan, åt mellis och kollade på tv. Nu har vi kollat på talang och käkat pizza, chips och popcorn.. Vi har haft jätte roligt idag iaf och nu så ska vi gå och lägga oss(jag e skiit trött..) för imorgon ska vi gå upp halvsju, linn som brukar vakna klockan elva på helger för vi ska ha match imorgon halv åtta. Väldigt tidigt. Hahahah men imorgon ska jag säkert plugga lite med projektet men nu ska jag gå och tvätta av sminket för sen ska jag hoppa i sängen! Kramar Linn :D <3

- Några bilder från i förrigår när jag var me julia:







Haha lite fula bilder..

Morgonen

Nu sitter jag och äter frukost och tänke slänga in ett kort inlägg bara. Ska till jumoan aldeles strax. Kram Linn

Tidigare inlägg

Det inlägg som är under skrev jag för eett tag sen men kom aldrig fram, om ni undrar varför. Nu har jag nyss tvättat håret och innan så pluggade jag lite. Nu är jag bara på datorn och inte gör någonting för jag ska snart lägga mig. Juste, imorgon har jag sovmorron till klockan nio, SKÖNT! haha ses sen, Kram Linn :)

Fotboll nu då :)

I skolan har vi inte gjort nått speciellt, föreläsningar o ea? Nu är jag hemma och ska äta två toaster för ska på träning aldeles strax:) Kram Linn


Hela min dag!

Hejsan, har inte skrivit på nåra dagar för jag har haft träningar och haft mycket saker att göra. Idag har jag vart  i skolan och vi håller på med något "hälso projekt" eller vad man säger och man ska hjälpa 6 olika personer som har något fel och så ska man hjälpa dom. Sen gick jag hem till Julia och vi satt lite vid datan och åt en stor mellis. Lite  senare gick vi och kollade på en fotbollsträning, då det regnade. Sen när den var slut gick vi hem och köpte lite tuggummi och sånt.. nu är jag iaf hemma och kollar på Greys anotomy, Ses Linn :) 

Sprang runt hela Brunnsviken!

Idag så var jag i skolan såklart, och vi skulle springa runt hela brunnsviken som är 1.2 mil idag för vi har ett speciellt projekt i skolan. Det var skönt att få röra sig men det var iaf jobbigt! Vi slutade efter det och då var jag med julia och två andra kompisar. Nu är jag hemma och har redan jätte träningsvärk, kan knappt gå känns det som, menmen.. Nu så ska jag kolla lite på tv så vi hörs senare, Kram Linn :D

Landet hela helgen

Hej, har inte skrivit nu i helhen för jag har vart på landet hela helgen. Det har inte vart nått speciellt jag har gjort i helgen utan bara vart ute, kollat på tv och pluggat lite. Om ni inte vet så är jag ett tv freak, jag har jätte många favvo program och ikväll är det one three hill och gossip girl jag har spelat in, så måste se på det nu bye! :D

/ Kram Linn 

Dagens outfit


*T-shirt - Gina Tricot
*Byxor - Cheep Monday

Nu ska jag åka iväg till stan med mamma och kanske fika lite, ses sen Kram Linn:)

Valborgskvällen & Dagen

Ja, igår var jag på landet hos några kompisar och vi hade jätte roligt. Vi åt massa god mat, hoppade studsmatta, åkte fyrgjuling och stog vid brasan. Idag ska jag vara hemma och fixa i ordning mig för senare ska jag och mamma åka in till stan, om man kommer in för det är demostration idag och kanske ska hitta på nått.

Här kommer två bilder från igår:

-Brasan


-Jag och en kompis åker fyrhjuling.

/ Puss o Kram Linn

RSS 2.0